När bloggen blir större

Är det fortfarande samma blogg som innan?

SVAR :JA

Min blogg e fortfarande MIN blogg. JAg som med mina ord byggt upp den till dit den e idag. Fast det är reklam på den & hela nellieberntsson.se & hela grejjen känns big thing…är det fortfarande jag. Glöm aldrig det. Jag e här. Läser era kommentarer & kollar era bloggar. Läser era SMS & läser era PM på FB. Men jag erkänner att jag e as dålig på att svara på era FB meddelanden. VET 🙁 Ni skriver så fina saker & vill ja ska adda. Tro mig jag läser, jag läser ERA mejl….era SMS..men KAN tyvärr INTE svara på allt. Hoppas ni förstå det. Skolan, bloggen & mina ponnysar…asså min tid däremellan e INTE mkt asså.

Jag iggar INTE, men har inte tid att svara på allt. Sry,

Vet själv hur det kändes när PAOW svara mig. Känslan. Vissa sa ni kände samma när ja svara. OM jag har tid, skall ja verkliegn försöka svara. Men det ja kan säga nu är att JAG LÄSER IALLAFALL ALLT, LOVAR.

Snart blire sängen…….puss, love ya <3

 

30 thoughts on “När bloggen blir större

 1. Dina läsare <3 dig med! klart att det är du. allting du skrivit innan finns ju kvar. idag har du bloggat många inlägg!

  skriver du alltid ut att "detta har jag programmerat" eller programmerar du alla inlägg till om en timme om två timmar?

 2. Hej Nellie, först vill jag bara säga att du r
  hur grym som helst, asså allt med bloggen och dina ponnysar,
  asså allting, det är helt sjuuukt♥

  Men asså hur gjorde du för att få din blogg så stor,
  har du några bra tips på hur man skall göra för att få
  bloggen så intrresant som möjligt.
  Vore otroligt glad om du svara♥

 3. nellie…TRUST ME d kommer stå både SM guld å nm guld på dig vettö 😉 För du är grym!!Juste måste ba säga en sak…DU är den första och ENDA personen jag träffat som kämpar så galet mycket.Och lyckas.Det är gal1.Bokstavligen.DU är bättre än alla andra….U r strong girl.Vi hörs när tävlings säsongen startas..Kommer bli grymt!! Längtar!Du å bellman och stella ska fan visa vem gulblåa rosetten ska ha… 😉

  Hälsa familjen också.Bästa Berntssons <3pussss

 4. Hej! Skickade precis ett mejl till dig som jag verkligen hoppas att du kan besvara!

  Puss och kram / Emma

 5. Det är bra att du fortfarande är dig själv Nellie! Fortsätt med det så kommer du ännu längre. Man vinner mest på att vara sig själv än att spela nån annan <3

 6. Heej Nellie!
  Var spelades ponnyakuten in ?kanske konstig fråga men
  Jag kan ingenting om hästar / ridsport och sånt haha:-)
  Men du får ha det så bra kram: fotbollstjejen;)

 7. förstår Nellie! det är svårt att hinna med och det är bra att du skriver det så att vi förstår! känn ingen press på att du måste svara för du är grym ändå och vi älskar dig ändå!

  kram Lina! <3

 8. Hej Nellie! Först tyckte jag att du var en (förlåt) bitch. Men jag fattar, det är nog inte så lätt för dig heller. Alla mina kompisar är svartsjuka på dig, för att du har två egna ponnys, en pojkvän och en rik familj. Men du, det är inte jag. För alla ni därute som är svartsjuka på Nellie, lägg av. Hon kan inte hjälpa att hon har två hästar, okej? Men jag är INTE den bloggaren som typ bah åhh jag älskar diig Nellie! <3<3<3<3<3<3<3

  Nellie svara på den här kommentaren, snälla! Om du inte vill svara offentligt så kan du mejla 😉

  Ps. Tack på förhand ds. Julia

 9. Hej Nellie!
  Din blogg är den bästa bloggen på hela jordklotet.. Jag läser din blogg varje dag! Skulle vara jätte skojj om du kunde ha en bloggträff i stockholm! Jag och min kompis skulle självklart komma och träffa dig! Puss på dig ha det gött.. Kram Ida. PS. SKULLE BLI SUPERGLAD FÖR ETT SVAR Woooopaaaaa <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

 10. Älskar dig Nellie. Du har en sjukt fin blogg. Åhhhh, nej, det går inte att beskriva mer. Du o ja är lika gammla, du ser mycket äldre ut, jag ser mycket mindre ut, eller hur man nu säger det;D
  KRAM KRAM KRAM OLIVIA! <3

 11. hej Nellie jag älskar din blogg den är så cool men jag skulle bli så glad om du tittade och kommenterade på min blogg här är namnet:raffepaffe.blogg.se

 12. Hej! Jag tycker att din blogg är super!

  Men en liten fråga? Skulle inte du kunna skriva om din familj, vilka dom är och var ni bor.? hur du började med ridningen?

  Kram!

 13. JAG som också e modell har tid till nästan allting. Jag e med mina vänner och min häst klarar sig fint utan mig i 2 timmar. Jag lovar att dom gör det, men det där med massera hästarna var ingen dum ide. Du, jag ska nog kolla upp det där med min tränare, thnx!

 14. Hej nellie jag ser verkligen upp till dig och du är väldans fin person! Jag läser din blogg dagligen, sjukt bra!
  Men jag undrar om det någon gång skulle vara möjligt att vi kunde göra ett blogg byte?
  Jag förstår om det skulle bli fullt med massa andra som också skulle vilja göra det då! Men du bestämmer 🙂
  Ha de bra söta du// Maja och Klara <3

 15. Din blogg e sjukt grym!! Älskar den men jag har försökt anmäla mig till din bloggträff nere hos Tobbe men jag har inte fått nått svar, även om man inte har anmält sig och man ser dig kan man ändå gå fram och få autograf o ta en bild? För det skulle va sjukt stort för alla!! Älskar dej!! Puss <33

 16. Hej Nellie! Din blogg är bara bäst!! Kan du kolla min blogg då skulle jag bli jätte glad! Och du är en sån människa som alla vill ha, jag skulle jätte gärna villa vara vän med dig!

  Ha det så bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *