Dagen idag

Sitter & käkar frulle & lägger detta på intsällt ya. Skolan. Ja hur var det i nya klassen undrar alla, fattar det. Svaret på det är GRYM klass & GRYM skola & GRYM lärare. Alla va super goa & redan fått massa nya vänner. SÅÅÅÅ HÄÄÄÄR glad att jag bytte. Lungt & skönt på lektionerna & jag skulle gjor detta för typ as länge sen. Men , men bätre sent än aldrig, right?

Dagen today efter skolan är att möta upp ”A” & vi drar till stallet. Allt ska fixxas, det gamla vanliga. Smillson drar & hopptränar med Barris hos Linn sen. Bellman vilar & promenerar idag. Stella med, pga hon vaccinerades.

Jag & ”A” åker hem när vi är klara & chillar…..love it.

Helgen blir luuugn, nu sådär mellan tävlingar. Tävlar ju Kungsbacka sista helgen i Mars. Ska va med ”A” på Lördag, det enda jag har planerat & MASSA ridning. Ska träna dressyr på fredag för Kristian…..

Dagens OUTFIT & other stuff.

Dagens på Nellie: Gina byxor, Jofama Kenza jacka, converse & Jeansskjorta med dior bälte.

Dagens på huvvet: Stram tofs alà KENZA

Senaste skickade sms:et: Till mamma, Vaken NU <3

Senaste i inkorgen: Från Paow. Vart hos Bingo all day, ringer dig imon.Puss <3

Vill ha: SOMMAR & pigga ponnys

Nejtack: stalkers som addar ALLA mina vänner på FB & Instagram…..scary

I wish u all en GRYM dag, det ska jag ha….f*n nu spillde jag @@@@@

Mina BÄSTA tjejer……

 

17 thoughts on “Dagen idag

  1. Hur många läsare har du oer dag? & hur många har du som kommer hit flera gånger per dag? 🙂
    Tacksam för svar// Hanna!

    Kram <3

  2. Har en liten fråga du säger att vi ska följa dig på instagram men sen så skriver du att att du inte vill att man ska adda dig på fb och instagram <3 du är grym puss

  3. Hejsan gömman!Ja,nu ville jag passa på att skriva detta och hoppas att du läser det me.Jag och min vän konstaterade idag att man lär sej så hiiimla mkt av dej!Du är ingen som skryter om dej själv trots allt du har(hatar sånna!)Man blir så mogen av dej och det älskar jag!Du menar vartända ord du skriver o lixom jag kanske inte fattar allt,men lixom,vet att det betyder nåt som NellieB har skrivit!Första söndagen jag såg dej på tv:en tänkte jag: fan vad snygg asså!Efter det googlade jag på Nellie och hittade din blogg.Jag kollade igenom den och visste int vem du var tills det plötsligt blev en vana att gå in på din blogg det första jag gör!Så otroligt målmedveten tjej har jag aldrig sett!Kämpar och når dina drömmar!Sånt som jag inte klarar av!Jag vill verkligen inte var en sån som lixom e kär i dej typ!Är en Nellie beundrare som ser henne som en förebild,inte som en förebild i snyggheten utan oxå i din personlighet,och lixom ditt självförtroende,mogenhet,målmedvetenhet,och en dag ska du veta,då jag lyckas övertala mina föreldrar om att få en egen häst(som e en dröm jö)så tackar jag dej till 10000%,för det är då som ”gav” det till mej isf!Och jag hoppas du verkligen satsar på det du gör och låter mej beundras av dina begåvningar.Jag skulje vilja känna dej,så att du skulle kunna stötta mej och jag dej,jag skulle bli en mkt bättre människa då.(Men det går ju inte då jag bara har telefonen som jag kan få kontakt med dej…)Jag hoppas jag kan bli en lika självsäker människa som du Nellie.
    Pözz och Kram Lina!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.