36 thoughts on “Film på shanaia ?

 1. Jaa absolut den är så fin jag såg dig på billdal du rider jätte
  bra jag har min foder ponny Pride på billdal du kan vi mejla
  varandra lite då o då??

 2. jag älskar verkligen dig och dina ponnysar och jag har blivit mer modig när jag sett din blogg jag har inga ponnysar men mina kusiner har och dom brukar jag mysa och rida<3 jag vill gjärna se shanaia på film<33 =D

 3. Klart 😉
  Nellie, Kan du lägga ut en fil när du tar hand om dina hästar och hur du gör och sånna grejer ?
  Och en film när du tränar shanaia ?
  Hur mår stella?

 4. Hej Nellie! min kompis anna tipsade mig om din blogg och efter två min var jag fast…;D himla bra blogg…har själv en häst som jag älskar av hela mitt hjärta!!<3 vill du va min vän på fb?? aa iaf här haru en läsare som är fast! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *