29 thoughts on “Eliten i Billdal omg 1, Bellman & Shanaia

 1. Har innan tänkt lite, jaja Nellie är grym när hon rejsar runt på sina små b ponnys, men fy tusan vad galet mycket mer än grym du är! Du rider så OTROLIGT Fint Nellie! Helt sjukt, Grattis till alla fina rundor du fick i helgen!! 🙂

  Kramar!

 2. kan du lägga upp ne bild på ditt riktiga hår? varför gör du ens de blont?
  de är jätte fint, men varför? 😀 kraaaaaaaaamm <3

 3. Vad tycker du om att tävla på Billdals Ridlubb som du var nu helgen, funktionärer, anläggning osv? vore kul att veta vad du tycker! 🙂

 4. Tjeeenare Nellie<3
  Det såg ut att gå fort med både Shanaia & Bellman!! har du nån gång tyckt att det har varit läskigt när det har gått så fort????
  Förresten GRATTIS NELLIE<333333333333333333333333
  Mvh
  1 STORT NELLIEFAN

 5. Jag har ganska länge undrat en sak, är Shanaia (stavning) en C-ponny eller B-ponny ?

  På bilder ser hon ju ganska stor ut, eller inte stor men större ut än en b-ponny, men i filmen så ser hon ju väldigt liten ut ?

  Har för mig att hon är c-ponny men jag vet inte om jag har fel ?

  Iaf, skitfina ritter, du rider grymt och ”dina” ponnysar som du rider är jäkligt fina, vet inte hur dom går och ser ut med andra som rider dom men med dig så ser dom ärligt talat oftast ut som elitponnysar !

  KRAM TILL DIG NELLIE <3

 6. Hej Nellie!

  Jag har kollat på dina videor när du hoppar bl a Bellman och jag har reagerat på att han har lite väl högt huvud. Jag har visat mina kolegor här på Skogholmens Ridgymnasium och visst, alla tycker att du är otroligt duktig och jag håller med dem! Absolut! Du är en naturbehåvning, Nellie. Men jag tänkte ge dig några tips (jag har tränat sm- ryttare i 15 år, om du provar att sitta djupare i sadeln och sänka händerna, försöka iallafall, kanske leka lite med tygeln, så tror jag och vi, att han går lite bättre. Men du får avgöra själv, Nellie, du är ju sååå duktig och du känner ju dina hästar bäst! All lycka till med dina hästar och dig själv Nellie. Sköt om dig gumman!

  Kram Ester

 7. Har en fråga.. Tänker du mycket på att jobba de innan hindrerna och rackställa och ställa de ?? jag vill inte låta för elak bara, men jag undrade 🙂

 8. JAG RIDER PÅ BILLDALSRIDKLUBB OCH DEN E BARA BÄST, DÄR FINNS VÄRDEN BÄSTA PONNY!(SPARKY) JAG SÅG DIG NÄR DU SATT PÅ LÄKTAREN MEN OM DET VA DEN GÅNGEN VET JAG INTE MEN JAG HAR SETT DIG PÅ RIKTIG OMG! DU RIDER JÄTTE BRA MEN BELLISEN, HAR HAN INTE LITE FÖR HÖGT HUVUD?!

  DU ÄR JÄTTE BRA PÅ ATT BLOGGA OCH RIDA♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.