Vilken helg

Gjort 5 starter i helgen. 3 nollor, en 4 felare & 2 placeringar = andra plats! Jisses, heeelt galet.Ponnyn jag ridit typ 5 gånger innan. Gå in & kallstarta en LA sådär. Hade jag INTE missat vägen igår, därav 4 fel, hade vi nu vart kvalade MSV. En nolla kvar….det fixxar vi. Ponnyn e superfin, really. Hem sen……duschade sen stack vi till stallet. Bellson fick nya skor.

Efter det kom älskling. Vi gjorde varma mackor & kolla ponnyakuten ofc.

Nu ligger jag här, heeeel´t slut. Orkar inte ens blogga…..

 

Imon börjar jag min nya skola & min nya klass får en ny klasskamrat – nämligen jag – Nellie Berntsson. Woop Woop!!

Hörs imon, bloggat 2 inställda som kommer under dagen………BTW, visst va PA bra idag.Rida sakta är inte riktigt min starka sida ya 😉 Stella o jag ville lixom rida påååå i lite fart 😉

Sen alla frågor om vilken skola & varför jag byter…….jag kommer gå i Höviksnäs, en bit hemifrån. JAg byter för att jag inte trivdes i min gamla skola, men kommer sakna alla mina goa klasslamrater <3 Om ni läser detta, I LOVE U , alla i min gamla klass <3<3

I WANNA DO IT MY WAY……

 

15 thoughts on “Vilken helg

  1. Grymt! Vilken känsla det måste vara, först Stella- en helt grön ponny som du tar upp på MSV, sen Bellman som du kvalar SM med efter 5 månader tillsammans, och Shanaia som du rider felfri LA efter att ha suttit på endast 5 GÅNGER. Du är grym Nellie, och det är riktigt fina ponnysar du har. 😉 Känner mig något dålig här som inte ens ridit felfri LD med en ponny jag haft ett halvår… Suck. Jaja nya tag nästa år med ny ponny! (som förhoppningsvis inte vägrar hela tiden…)

  2. Hoppas du rivs i din nya klass och på din nya skola:)
    Lycka till idag:)
    / En som tycker om och följer din blogg minst 3 gånger om dan:)!

  3. Hej nellie!, kan inte du skriva ett inlägg om olika bett du gillar och ogillar skulle vara intressant att läsa dina åsikter angående olika bett! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *