18 thoughts on “Idol filmer…

 1. Azzå jag gillar att du visar idolvideor för att det visar juu att Nellie Berntsson inte skryter och juger på sin blogg och runt om sig ! Alla som hittar din blogg typ Älskar den när dem ser vem DUU är ! Du tar det chill och såå och det går ju som du vill <3

  Sen det med bellmans skav under sadlen ? Min sköthäst har det ofta men nu har hon fått ett tjockare schabrak och hon är mkt mjukare i ridningen och sånnt nu <33333333333333333

 2. Hej det är jag Antonia Igen!
  Gud azzå hur har du fått en så jäkla bra blogg! Jag läser den varje dag!
  Miin förra blogg var ju http://www.heltklartantis.bloggplatsen.se/ men jag skapade ny för jag vill heta min sköthästs namn!
  Fannyetta♥
  Ska du tävla på Midsommartävlingarna i Vetlanda?
  Jag kommer heja på dej om du tävlar♥
  Du är bäst♥

  MVH: 00:an :):):) Antonia(Antizz)♥

 3. Tack för att du tog med min video Nellie :))
  Btw jag var och såg en tävling med dig och Bellman för ett tag sen och jag tog lite foton jag tänkte att du kanske ville ha dem?? Isåfall kan du kontakta mig mig via min blogg så skickar jag dem till dig c:

  Kramizar Sara <333

 4. In English:

  I am from UK and I am amazed at how good and kind people here in Sweden. Especially those bloggers like you, Nellie Berntsson!
  Although I do not understand one iota of what you write, so I struggle my way through every day to translate from Swedish into English. It might not be right all the time, but I think I understand.
  You live in Gothenburg, if I understand correctly, and owns three ponies. And you’re known in show jumping. You are living the dream, I think!
  I have myself and my Swedish boyfriend moved to a place called Kalix, far from Gothenburg where you live, and I’m like a fish in the water here in Sweden!
  Every day I sit at the computer and log in, look, I always visit your blog. Many times my Swedish friends sitting next to me, or my boyfriend, and can translate what it says.
  It works perfectly, and now maybe you understand that you are not only known in Sweden, but in Britain too!
  I have referred your blog to some of my British friends and they have looked into your blog. They like it too! I think you should be proud and happy that you have such a nice life, Nellie Berntsson!
  / Elizabeth from the UK 😀

  In Swedish:

  Jag kommer från Storbritannien och jag är förvånad över hur duktiga och snälla folk här i Sverige är. Speciellt sådana bloggerskor som du, Nellie Berntsson!
  Trots att jag inte förstår ett dugg av vad du skriver, så kämpar jag mig igenom varje dag för att översätta från svenska till engelska. Det kanske inte blir så rätt hela tiden, men jag tror att jag förstår.
  Du bor i Göteborg, om jag har förstått rätt, och äger tre ponnysar. Och att du är känd inom hästhoppning. Du lever drömmen, tycker jag!
  Själv har jag och min svenska pojkvän flyttat till ett ställe som kallas för Kalix, långt ifrån Göteborg där du bor, och jag trivs som fisken i vattnet här i Sverige!
  Varje dag jag sätter mig vid datorn och loggar in så tittar jag alltid in på din blogg. Många gånger sitter mina svenska vänner bredvid mig, eller min pojkvän, och får översätta vad som står.
  Det funkar perfekt, och nu kanske du förstår att du inte bara är känd i Sverige, utan i Storbritannien också!
  Jag har tipsat om din blogg för några av mina brittiska vänner och de har kikat in på din blogg. De gillar den också! Jag tycker att du ska vara stolt och glad över att du har ett sådant fin liv, Nellie Berntsson!

  /Elizabeth från Storbritannien 😀

 5. Nellie.. du får mig att gråta ibland.. hur fan kan man ha fått så mycket.. jag menar.. kolla på dig, du är snygg, du har dyra kläder, du har någon som faktiskt älskar dig- men vafan har jag? :c du sänker verkligen mitt självförtroende.. jag är 13 och du har större bröst än mig… ._.
  asså SERIÖST..
  (man kan väll säga att jag hade någon form av..ätstörning- inte anroxi..)..
  du har typ många kompisar, du får killar, du får KENZA som min mamma aldrig skulle vela köpa till mig.. och som jag aldrig får råd till..

  jag menar inte att du ska sluta blogga osv.. jag behöver bara få ur mig det :c

  /bortglömd och har ingen iPhone eller kenza!!!!!… :c

 6. Jag kan inte förstå att du är lika gammal som mig.
  Gud, så snygg du är 😮

  Alltså, hur!? Haha.

  Liten fråga, har du någon stor förebild i bloggvärlden? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *