27 thoughts on “Älsking

 1. funderar också på att byta till en ny skola, men jag vet inte om jag ”vågar” men du verkar ju vara sten cool när det gäller det!
  tänk om man va som du asså!
  KRAM <3

 2. Så söt äru:)
  Ha nu så kul med Adam och jag älskar din blogg jag kan inte leva utan den jag bara älskar den och jag har din blogg som förstasida på datorn.
  Nellie: Fortsätt leva livet och njut för du ha det bästa livet här på denna jord

  I LOVE YOU

  KramiZzar och PussiZzar

 3. Så underbar är du! Hoppas du fattar hur många fans du har i och hur lyckligt lottad du är, önska jag var dig!!! Du är bara helt underbar, du verkar vara en toppen, helt ur snäll person önska jag var din kompis! <3 😉 <33kram

 4. Åå roliiiigt med ny skola! Hoppas det funkar bra för dej , men det gör det ju säkert <3 Vem tackar nej till att gå i SAMMA klass som hela självaste NELLIEBERNTSSON♥ Puss på dej gumman <3 :))

 5. Hejsan Neliie, haha..
  Jag vet att det var du som skrev ”Sv. Ja skicka allt till Nellieberntsson@hotmail.com ” på min blogg..

  Men idag nu på morgonen så fick jag en kommentar som var så här ”Tack! hoppas ni läser min blogg! Kajsa jag ska ringa dej sedan!! ♥♥ puss ♥♥ Wooopha”

  Och dom två hade ju 2st olika Ip nummer, och jag undrar bara om det typ är någon som försöker att vara dig eller så har du skrivit det med 2st olika datorer eller Iphone..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *