25 thoughts on “Glädjetårar ljuger inte ..

 1. Aww! har bara fått glädjetårar en gång och det var efter att jag hade gråtit! det är en så härlig känsla när man först tror att man skall förlora någon som man kanske bara känt en dag i sitt liv och sedan få reda på att det är just den som kommer bo hos en resten av sitt liv! pratar om en av mina hundar så klart! älskar henne mer än något!

 2. måste bara säga att jag älskar dig nelly! Du är lika gammal som mig men otroligt mogen för din ålder. Du vågar vara dig själv och bryr dig inte om vad andra tycker. Och du grym på det du gör! Du är verkligen min idol, vill bli som dig:) Kämpa på tjejen! Du e grym!

 3. Nellie din blogg är så grymm! Älska <3 har några frågor:
  Hur blev du sponsrad ryttare av HÖÖKS? 🙂
  Hur blev din blogg så stor? 🙂
  O sista frågan: var ser man hur många som besöker ens blogg? 🙂 jag har oxå en blogg men jag vet inte var man ser det 🙂
  Super kul om du svarar! (jag kommer kanske på bloggträffen i skåne den 14/4 :D)
  Man kan inget annat än älska dig! <3

 4. Du är verkligen BRA på de du gör och du har ett väldigt bra självförtroende! Älskar din blogg och alla videoklipp , bilder osv, men jag älskar kärlek och skulle vilja se mer gulliga bilder på dig och A… Ni är såå sööta!! Puss på dig Nellie ! :* <33333

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *