12 thoughts on “En till film…

  1. Heej Nellie!
    jag vet att du har problem med att de är sååååååå många som håller på att ringa, mejla OSV….
    men jag har såå SJUKT mycket att säga och att fråpga dig och jag tycker inte de räcker med att skriva de på en komentar där ALLA kan se såå då undrar jag om jag kan få din mejl men jag förstår om du inte vill….
    ha de bra sweet Nellie<3

  2. Hej nellie jag vet att du har många som ringer och sånt så jag undrar om jag kunde få din meijl för jag har så.mycket att fråga för jag rider och jag fattar inte att du kan rida så bra så jag behöver verkligen bra tips så jag tänkte fråga dig men du behöver inte om du inte vill..

  3. Förstår att du har fått så många fina filmer för du är underbar och det är inte bara för att du är så fin, jag älskar din personlighet och du har jätte fina hästar och du rider grymt braa! LYCKA TILL MED ALLT <3

  4. Hej det är lisa här igen vad bra hon sjöng!! hon var helt fantastig!! 🙂 🙂 jag vill gärna bli kommpis med dig för du verkar snäll!! 🙂 vilcken snäll pojkvän det värckar att du har!! 🙂 🙂 du är så söt!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *