25 thoughts on “2 senaste dagarna…

 1. Hej Nellie, Jag ÄLSKAR din blogg , ! <3
  men jag villl att du ska ha en fråge stund snbart , har rätt så mkt att fråga dej , <3
  kramar //Emmaa bästa svensson

 2. Hej Nellie! <3 Jag läser din blogg varje dag och älskar dig och din blogg. Men jag undrar om du kommer ha en bloggträff i typ stockholm eller nått lite längre upp i landet? Skulle vara jätte kul! <3 ha det bra! <3 kram

 3. Hej Nellie!
  Din blogg är jättebra 🙂
  antar att du inte vill men värt ett försök.
  hehe, vill du göra länkbyte?
  Fina bilder oså.
  /Elin

 4. Åhh! Jag hade gärna velat gå på bloggträffen där! 😀 Men jag bor i Stockholm så det är för långt bort 🙁
  Kan inte du ha något i Stockholm på nån ridklubb eller så? 🙂
  Då LOVAR jag att komma! 😀
  Bjud Tobbe också ;D
  Kram från Hedda ;D

 5. Hej ! Jag har frågestund just nu så om du har lust så får du antingen gärna fråga någon fråga i frågestunden [http://perfectpony.blogg.se/2012/february/videoblogg-knas.html#comment] Eller så får du gärna kommentera vad du tycker om min blogg eller något, kram Amanda !

 6. isåfall var i skåne?
  och frästen, jag fyller år på torsdag och jag hade verkligen blivit super glad om du hade skrivit grattis till mig då.. 🙂
  kram

 7. Hej Nellie!
  ÄLSKAR din blogg! Tänkte bara fråga om du kan ha en bloggträff i stockholm nån gång jag och min kompis skulle lätt komma!.. Vi älskar dig ! Hoppas du kan ha en bloggträff i stockholm puss och Kram Nellie 🙂 <3

 8. Jag älskar verkligen din blogg Nellie! Jag skulle ha kommit på bloggträffen, men sedan kom det annat som jag var tvungen att följa med på.. Hoppas du kommer ha mer bloggträffar i sommar!
  Puss ♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.