Stella träning

Nu skall vi iväg med Stella, hon skall få motionera på skrittband. Det skall vara sjukt bra för ponnysar & sliter inget på dom. Bra för henne att stärka sig på detta sättet. Tar lite bilder.

Bellman skall promeneras idag för att inte bli stel, sen skal han få vila i 2 dagar.

Sen kommer älskling….ikväll blir det middag & ponnyakuten, Woppaaa!!

 

37 thoughts on “Stella träning

 1. Ååh,skrittband är skitbra!
  Kompis till mig lät hennes häst göra det två gånger i veckan efter skada i höger bak .läkarna sa att det skulle ta upp till ett år för hästen att åter hämta sig men redan efter en månad märkte hon skillnad efter att ha låtit hästen gå på band .dom var tillbaka på tävlings banan på ett halv år !:D

 2. Din blogg är sjukt bra asså!!! Det är så roligt när du lägger upp bilder i nästan eller faktiskt typ varje inlägg!!!!!!! Det blir sjukt mycket roligare att följa din blogg. Det är sjukt tråkigt att läsa en blogg utan bilder! Och sen PA3 det får man inte missa

 3. Jag älskar din blogg och just nu har jag en frågestund på min de skulle betyda mycket om du ville kommentera eller hjälpa mig att få mer kommentarer 🙂
  Ps // De finns ingen underbarare människa än du

 4. Grattis till smkvalet, sjukt bra ridet Nellie du har utvecklats något enormt i din ridning! Hoppas på lycka och att allt flyter med båda ponnysarna nu!

 5. det är ju jätte bra för hästarna att gå på sånt min häst gjorde det och han blev jätte mjuk och fin när han fick sträcka på sig:)

  kram:*

 6. Hur länge brukar hästen få gå på ett sånt band? Asså, är det typ tiio min eller en halvtimma, en timma? Kan inte så mkt om sånt. 😉

  Och ja såg din kommentar.. jobbigt att behöva gå banan flera ggr.. Ja e likadan,nästan 😉 går den några ggr, ska tänka mig den i huvet men sen glömmer ja bort.Och måste ta den nån gpång till :/ Fast jag brukar bara behöva gå den max fem ggr. 🙂

 7. http://lvirahenrikson.blogg.se/?tmp=19120934

  Jag är inget stalkande NELLIE BERNTSSON fan, men jag skrev ett inlägg om dig. Hur DU, just DU inspirerar mig. Jag är 17 år, har två hästar och är fast uppe i Norrland.. När det är som mörkast och tråkigaste tar jag och läser din blogg, (vardagligen) och du ger mig en sådan himla lust att bara ge allt! Jag är inte galen i dig, jag tycker du är en intressant person. Min pojkvän blir galen på mig när jag alltid. alltid sitter och läser din blogg. haha! lämna gärna en kommentar om vad du tycker. Ha en fortsatt trevlig dag! Ponnyakuten 19.00 jag och min mor missar aldrig ett avsnitt!!

 8. Hej Nellie! jag har en fråga hur började du tjäna pengar på din blogg för jag funderar på att börja 🙂 tacksam för svar

  Ha en bra dag och stella ser jätte fin ut!1 😀

 9. Du ja älskar dig och dina hästar du är en förebild för mig i love you nellie och dina hästar hoppas du är lycklig med ditt liv för det ska du vara du är så snäll och omtenksam

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.