Skrittband

Idag var Stella på en ställe där dom har skrittband. Grymt bra hade vi hört att det skulle vara. Å det var det.

Jag var lite osäker om ens Stella skulle gå upp på det, men det var INGA problem. Hon gick med mig upp & man liksom satt upp en bom bakom henne.Sen sattes bandet på & hon va lite vinglig i början, men pinna på as bra. Tempot höjdes lite & stella gick & gick. Hon trivdes med det & tillslut frusta hon. Dom ska liksom sänka huvudet & börja jobba me korset för att jobba rätt.

Skonsam & as bra träning. Speciellt för henne som vart skadad. Känns nog bra för bellman med, för att få upp flås & inte bli stressad som han kan bli i ridningen annars.

Nu skall Stella gå på bandet minst 2 dagar i veckan i 15 min, för att senare bli 30 min intensiv skritt. På onsdag skall Bellman få följa med. SUPER skonsam träning för ponnysar & hästar.

Man kan även lägga till back träning, men det gör vi inte nu då stella vart skadad. Nu är det för att stärka henne & jobba med hela kroppen.

Imorgon blir det manegen med Stella & Barre. Stella skall skrittas & travas på raka spår.Bellson vilar

Tisd, rider jag ut Stella. Bellman vilar.

Onsdag blir det skritt bandet för henne & Bellman.

Torsdag ser ni mig, kayla & Evelina på HorseShooooow.

Fredag ser ni mig & PA 3 gänger där.

Lördag ser ni mig, PA3 gänget / såklart min Adam <3

BÄSTA VECKAN PÅ HHHHELLLAAAAAAAA ÅRET!!

 

31 thoughts on “Skrittband

 1. Gud vad bra!när vi hade en ponny som hade varit skadad och skulle sättas igång så var vi tvungna att ta små promenader hela tiden för vi fick inte sitta upp ännu!Det var ganska mysigt men för det mesta jobbigt,särskilt eftersom hon var sååå på efter all vila;)som tur nu så kan jag sitta upp och skritta henne nu!

 2. Vad roligt att det gick så bra 🙂 nu håller vi tummarna för att stella ska bli heeeelt frisk.

  en fråga också… vad menar du när du skriver ”@@@@” asså flera stycken snabel-a? snälla kan du berätta för jag fattar inte vad du menar hahaha och du skriver det ganska ofta… TACKSAM för svar 😀

 3. stella och bellman är skiit fina !
  din blogg äger ,äve3n fast jag inte rider tyker jag att den är jätte bra och intressan!
  Jag har bara en fråga : Går du aldrig i skolan ? :)<3

 4. verkar bra det där med skrittband men vart har dom sånna då??? jag kommer ocså va där fred till sön kommer nog bli as kul som vanligt 🙂

  /Emilia

 5. Most reliable human being messages, nicely toasts. are already provided gradually during the entire wedding celebration and therefore are anticipated to be quite laid back, humorous and as effectively as new all at once. greatest man speech

 6. This is going to be the right blog for anyone who desires to be familiar with this subject. You recognize a fantastic deal of its practically not easy to argue on hand (not too I genuinely would want…HaHa). You in fact put a new spin over a topic thats been written about for a long time. Fantastic stuff, just outstanding!

 7. I actually do believe you have penned several actually appealing things here. Certainly not many people would definitely really consider about a lot of these factors especially in the manner you just did. I’m seriously pleased to discover that there’s really so much more in relation to this particular topic that you just discussed. Thanks a bunch for writing about this. It is much appreciated.

 8. I discovered your blog site on google and check a few of your early posts. Continue to keep up the very good operate. I just additional up your RSS feed to my MSN News Reader. Seeking forward to reading more from you later on!…

 9. I would like to thank you for the efforts you’ve put in writing this web site. I’m hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming also. Actually your creative writing skills has inspired me to get my own blog now. Actually the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a great example of it.

 10. Pingback: Symoni Jahir

 11. 769665 691650The next time Someone said a weblog, I hope that it doesnt disappoint me just as considerably as this. Come on, man, I know it was my choice to read, but When i thought youd have some thing intriguing to say. All I hear is genuinely a handful of whining about something you can fix inside the event you werent too busy looking for attention. 387897

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.