Jag är i tidningen :)

Tidningen heter Glitter & kommer ut denna veckan. Helt otroligt att läsa om sig själv, se sig själv på TV, skriva autografer & att ni vill ta idolbilder på mig. Tack igen för att NI diggar mig så mycket & det jag GÖR 🙂

 

 

 

36 thoughts on “Jag är i tidningen :)

 1. <3,hihi jag sa till mamma,(jag)-vi ska till stan på jullovet va?
  mamma-Ja.
  Jag bah: Jaa vad braa! jag vill köpa Nellie kläder!:D
  Mamma-nellie kläder?
  Jag-du fattar verkligen inte vad nelliemode är asså?
  Haha,pusspådej<3

 2. Nellie, du ska veta att du utstrålar så. Älskar din stil och allt med dig, du är underbar. Jag tror att dem flesta vill vara som du, själv är jag 1 år mindre än dig och drömmer om att vara som du, jag köper nästan likadana kläder som dig, ska börja rida nu, och lite sånt.. Du är verkligen underbar, jag följer dig via blog lovin också. 🙂 Jag kommer aldrig, aldrig, aldrig kunna sluta läsa din blogg. Kram från Kelly. Kolla gjärna min blogg, och det skulle vara mega coolt om du skrev en kommentar på den 🙂 Kramiiis :-)) <33

 3. Heejsan Nellie !!

  ÄÄLLLSSSKKAAR DIN BLOGG !! 😀 <3
  Ska du på Göteborgs Horse show ? 😀 isånnafall när ? ;P

  Kraaam

 4. Jag måste bara påpeka att du är hur grym som helst tjejen!
  Undrar bara vad du tyckte om vetlanda som tävlingsplats, vad var bra, vad va dåligt? 🙂
  Kommer härifrån nämligen 🙂

 5. Jag kommer absolut att köpa tidningen!
  Det måste jag bara göra!
  Det är jätte intressant att läsa om vad du gör om ditt liv och din söta pojkvän! :D<3

 6. 50 000 klick ? du är ju bäst tjejen! <3 vill säga att jag diggar dig till 1000! <3och om du har lust, kommebtera min blogg ? men kan säga att jag fattar om du inte gör det för du kanske inte hinner, jag kan hissa att du får massa kommentarer <3

 7. gud du e såå fin och du är min förebild älskar det du gör och ditt skratt är så söt man blir glad när man hör det på youtube!!! ha en bra dag!!!

 8. Asså shit vad stor du har blivit Nellie. Typ halva Sverige KÄNNER dig!! Coolt och du är bara 11. SHIIT säger jag bara. 7kt kul såklart, men hur känns det egentligen, hade du kunnat tänka dig detta när du startade bloggen? //Horseelight

 9. Tja Nellie! Fett rockigt liv du har, vill också leva som du gör! Men detta är du värd. Du verkar vara en helskön tjej! Ta hand om dina hästar! Puss och kram<3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.