Nationellt meeting i Vetlanda Lördag

Denna dagen var det LA & MSV som gällde.

kl 09 imorse red jag LA:N, A:0/A:0 bedömning.

Nu hade jag kännt på Bellman i 2 klasser innan. Nu ville jag vinna. Red för att vinna, vände upp bra & hade bra flyt / tempo. REV sista i omhoppningen, annars vinst med 1 sek bättre tid än 1:an. Jaja, skitsamma….stolt över rundan & ponnyn.

MSV bed A:0/A:0 Nu kännde jag att Bellman var lite trött, klart gått 3 A:0/A:o rundor med typ 14 hinder på nationell nivå e KLART tufft för dom. NU var det NOLLA som BARA låg i mina tankar. Fanns 2 vägar att ta i omhoppningen om man ville tjäna tid…men jag red LUNGT alla lånfa vägar, tighta inget alls..endå ledde det till en 2:a plats bara 0,2 sek från 1:an…hahaha. Det är INGENTING. Me skitsamma, placeringen där va bara bonus.

JAG ÄR NU SM KVALAD MED BELLMAN. PÅ 5 MÅNADER  HAR JAG & BELLMAN SM KVALAT ( endå va dec/jan vilomånader)

Så alla ni som tvivlat på oss & mig. Vi har bevisat för alla att vi har massa att ge. N ses vi på SM Årsta Runsten 3-5 Aug. Räkna med oss!

Bellman, jag älskar dig!!

alla som fotat mig mejla gärna till nellieberntsson@hotmail.com

24 thoughts on “Nationellt meeting i Vetlanda Lördag

  1. Jag gråter Nellie….jag gråter! Vad duktig du är gumman!!! Jag gråter en pöl för dej o Bellis, om du bara såg mig nu!

    Gumman…….du e så bra!!!! Förstår du de??? Fyf*n vad jag älskar dig utav hela mitt hjärta! <3

  2. Det är väl bara nolla i grunden som behövs för kvalet till SM, så du kunde satsa i omhoppningen för det är bara grunden som räknas, jaja det gick ju bra ändå 🙂

  3. snällaaa snälla snällaaa nellie kan du länka mig på din blogg? vore jätte kul om min statistik höjs, du är bäst läser din blogg varje dag! och kolla min blogg så vet du vilket typ av människa jag är. puss ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *