Starquality?

Vad gör en person känd?

Att den sjunger, spelar eller e grym på en sport?

Svaret på den frågan är NI.

Anser DU att en person är känd eller har starquality, så är den det för dig. INGET som kan ändra det. Samma här. Får MINST 5 mejl eller PM varje dag, är du KÄND? Jag känd? haha never ever. MEN om NI anser det, så är det NI som sätter den gränsen 😉 Blr man känd för att man bloggar för flera tusen varje dag? Eller blir man känd om man är med i ett TV program? Asså….men nej. Jag tycker inte det. Vet att journalisten frågade mig detta:

– Hur känns det när folk kommer fram till dig Nellie?

Haha, det är nästan att jag tror att dom gått te fel person. Ehhm det var nog nån bakom mig 😉

Jag tycker ÄRLIGT att det jag gör inte är speciellt starquality. Jag e sjukt ordinary. Precis som vem som helst.

Det som skiljer mig kanske mest från andra är att jag e otroligt NOGA med rätt & fel,står INTE upp för bullshit. Står upp för det jag tror på & kämpar sjukt MOT mina mål. Men det gör nog alla lika mkt på sitt sätt. Nån som HAR starquality är LÄTT ponnyn på bilden. Bby bruden från himlen. Kom från ingenstans & nu hoppar höga klasser mot andra GRYMME ponnysar. 1m är inget för henne…..STARQUALITY.

Lite flummigt inlägg som jag lägger på inställt, men a ni fattar. VI gör oss inte kända, det är NI. Men i bubblan av bloggen, tv, sponsorer & intervjuer….finns vi vanliga tjejer/killar som gör dte vi är bra på…vara oss själva!

Tror att det är just det svåraste idag att vara sig själv. Man yrar runt & hittar ”bästa” vänner överallt & mitt i det glömmer man bort vem man e & va man tror på innerst inne. Jag e så sjukt trygg med mina vänner, som jag INTE byter ut MOT nåt. Jag umgås med dom som bor nära till såna rid kompisar som går i gymnasiet. ALLTID & med ALLA har jag lika kul <3

Fan, lyckligt lottad jag är att heta Nellie Berntsson

 

12 thoughts on “Starquality?

  1. There are certainly a lot of details like that to take into consideration. That is a great point to bring up. I offer the thoughts above as general inspiration but clearly there are questions like the one you bring up where the most important thing will be working in honest good faith. I don?t know if best practices have emerged around things like that, but I am sure that your job is clearly identified as a fair game. Both boys and girls feel the impact of just a moment’s pleasure, for the rest of their lives.

  2. Pingback: Symoni Jahir

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.