Om 2 år?

Vilken rasande fart tiden går. Tänker bara på bloggen. Shiiit vad som hänt på 2 år.

Prata med ”A” om det igår med, vad VI föändrats på 2 år. Går inte att jämföra. Till det bättre OFC.

Bilder från samma datum som idag, fast för 1 & 2 år sen…..

Jag Januari 2011……asså. Bilden? Hmmm….venne?

Jag & ”A” i Januari 2010. Haha, kom ihåg att jag gett han den SVEA mösan för dom var SJUKT inne. HAha, kolla mig. Halsbandet hade jag fått från honom i julklapp. Men frisyren?? Hur tänkte jag ens där??

Tillomed vi blivit äldre. 2009 -11-23 var det magiska datumet……mellan mig & ”A”.

Men undra vart jag & bloggen är om 2 år. Är den ÄNNU större, skriver jag på mer annorlunda sätt då. Tävlar jag  C ponny eller D. Är det jag & ”A”? Åhh jag e såååå nyfiken på vad ni tror??

Tell me, vart e JAG & nellieberntsson.se om 2 år??

 

28 thoughts on “Om 2 år?

 1. Ditt sätt att skriva kommer att förändras lite. Men du och Adam kommer att hålla ihop. Du kommer fortfarande tävla Stella åtminstone, men börja lite smått på c-ponny. Sen kommer du blir ännu vackrare, hihi 😀 Det är vad jag tror iallafall.

 2. Du kommer fortfarande va den underbara Nellie som du är idag!
  du kommer säkert ändras på det sätt man bloggr det göt ALLA! 😉
  men du kommer nog fortfarande ha en SUPER BRA BLOGG, Jag kan nästan lova att jag läser din blogg om 2 år för den är så BÄST!
  Älskar din blogg!
  KRAAM! 😀

 3. Du och Adam passar grymt bra din blogg kommer säkert bara att bli större och större;)
  Jag brukar kolla på ponnyakuten och Stella kommer nog bara att bli bättre och bättre!:) Jag hoppas att du har det bra!
  kram sanna!!

 4. Jag tror du fortfarande är med ”A” och att din blogg har blivit ännu större 😀

  Till er andra: hon fråga vad vi trodde om 2 år inte om era frågestunder eller dagens blogg!

 5. Hej,
  igår på Ponnyakuten 3 var du ju med ett tag, men red du varje dag på ponnyakuten?

  Sen undrar jag om du tycker att man kan vara mogen för sin ålder/kunna mycket och ändå välja att vara mest med yngre kompisar?

  Jag tycker det är så modigt gjort att du skriver om ”A” och att du berättar att du har haft 2 seriösa förhållanden. Om 2 år går du i sjuan, ska fylla 14, och om Kissie har slutat blogga så är du etta på bloggtoppen, biljonär, och tävlar ELIT! Smasching!!??!!

 6. Du och Stella tror ja kommer tävla SM, Bellman kanske gått i pension (?) Du och Adam e ÄNNU mer förälskade, NellieBerntsson.se lyfts ÖVER stjärnorna! Fast DU e endå fortfarande vanliga Nellie B 🙂

  Om du fortsätter såhär cheyen, kommer du komma lååångt. Remember. 🙂

 7. Om två år har din blogg blivit ännu större, du skriver nog på ett annat och lite vuxnare sätt (du blir ju äldre 😉 )
  Du och Adam håller suree ihop, börjar fan nästan gråta när jag ser er ihop, så sjukt fina tillsammans! <3
  Tror nog att du tävlar D-ponny, men du kommer självklart ha kvar Stellisen! C:

  Även om du blir äldre och bloggen blir större så kommer du alltid vara den där schyssta cheyen som går sin egen väg!
  Nellie, ser upp till dig! <3

 8. Om två år?
  Ja,du kmr fortfarande vara lika underbar.
  Ditt sätt att blogga kanske kmr ändras.
  Och eftersom du är 11 och din blogg REDAN är såhär stor så kmr den var mkt större än Kissis om två år!
  Kram Lina

 9. Självklart kommer bloggen vara kvar!
  den kommer vara OTROLIGT står.. Kissie grinar för att du gått om henne på Topp-listan 😉

  finns inte mer att säga om bloggen.. Om du har kvar den.. så kommer den bara bli STÖRRE&STÖRRE!

  Du kommer ju antingen tävla c eller d-ponny!
  du hoppar för eliten och har en sjukt fin ponny!

  Du och adam.. Ingen vet hur ni känner för varandra då. Men jag är ÖVERTYGAD om.. att den starka kärleken ni har nu.. VERKLIGEN kommer finnas då med!
  Ni är perekta och har alltid varit!

  kramar<3

 10. Du kommer förhoppningsvis bli större, du kommer säkert blogga på ett annat sätt, för om man tittar på dina första inlägg och lite till ser man mycket förendringar, som i bilderna.. Och du kommer förändras men på ett bra sätt, du blir mognare (om det går 😉 ) osv.. JAG tror att det kommer vara du och ”A” väldigt länge, ni är också så sjukt söta tillsammans 🙂
  Du kommer säkert tävla D-ponny på TOPELIT nivåååån 😉
  Det tror jag, och kom ihåg, vi läsare älskaar dig 😉

  PS: Min bror tycker att du är sjukt söt, han bah, när ska du läsa Nellies blogg, jag vill också 😉

  Kram gummsiii<3

 11. Nellie varför undrar du är den bästa tjejen som finns ju! Du är bara det och säg inte imot ^^ Jaja! Du är iaf bäst 4-ever and ever Nellie! Så är det bara + att du är snygg cool har bra perssonlighet!

  do are sooooooooo best 4-ever Nellie! ♥♥♥♥

 12. Du och ”A” är fortfarande tillsammans!
  Du ligger högst upp på alla listor!

  jag menar, du har tagit dig från 36plats – 20 plats på typ en månad! jag lovar dig Nellie! du ligger före kissie snart!=D
  <3

 13. Jag tror att du kommer förändras sjukt mycket! Kanske tävlar en Bellman och Stella x2 som en c eller d-ponny? ;)Tror du kommer att hoppa msv/msv a och siktar på SM! Du kommer vara mognare, kanske fortfarande kommer vara tsm med Adam. Vem vet? 😉 Tror du kommer ha flera sponsorer efter dig och kanske modell för fler kataloger? 😀 Tror även att du kommer vara nöjd med din b-ponny tid för du lyckades med ditt mål, tävla SM med både Bellman och Stella med goda resultat! Tror även (om du behåller bloggen) att du kommer slås om första platserna mot dom allra största bloggarna (som kissie, kenza eller paow)

  Låter ganska bra om du frågar mig! 😀

 14. du kommer vara EXAKT samma Nellie Berntsson som du är idag.. lite äldre, annat utseende, och ännu mognare. Men samma personlighet!

  Och ingen kan egentligen svara på om du och Adam kommer vara tillsammans, men JAG tror det. För ni hittade tillbaka igen, och gör man det betyder det att man verligen älskar varandra, för man kommer aldrig tillbaka till någon man inte älskar.

  bloggen kommer vara kvar, ofc! och hoppas den kommer kunna vara lika bra om 2 år som idag, om inte bättre?!?

  kram på dig tjejen! <3

 15. Hm.. jag vet inte.
  Tror inte din blogg kommer vara större då din blogg blev känd genom att du är med i ponnyakuten, (Okej, kanske inte HELT därför men för det mesta) så ja.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *