Godmorgon

Vaddå trött? Typ lipar nästan. Mamma ringde förrut, hade typ lust att slänga på i örat på henne. Mitt morron humör e inte det trevligaste – check. Drar på träning med Nääs Elit lag idag, jag & bellis. Hemma sent, för det är långt bort. Men kommer lite smått under dan. Drar hem eft skolan och käkar, bloggar. Den drar jag och rider Stellson. Hörs sen yaa, keep it up!!

20120130-071736.jpg

37 thoughts on “Godmorgon

 1. Haha, naaw vad sött han står med frambenen! Jag var där(inne på framridningen samtidigt som dig), först på framskrittningen jag baah va faan håller hon på med liksom, men sen såg det verkligen jättefint ut och I changed my mind 😉 Vad duktig du är som klarar honom liksom 😉 Ni kommer säkert gå långt 😉
  En fråga bara, hur kommer det sig att du rider på hackamore om han är ”sån”? Förstår att det finns en anledning liksom, men hade nog själv hellre valt ett mildare bett om hästen var stark 😉
  Puss!

 2. Hej! Fin blogg blogg du har<3 jag såg din snygga tapet med stjärnor på. Kan du snälla säga var du köpt den???!!!!!! Så ska jag läsa din blogg regelbundet:-)

 3. Hej! Skulle va fett nice om du läste denna kommentaren 🙂

  Nellie… wow… vilket tjej, seriöst ser upp till dig! Men jag är ingen sån som köper EXAKT likadana kläder som dig, pratar som dig, skriver som dig osv. Fine, du har inspererat mig sjukt mycket HUR jag ska skriva på min blogg. Du och Stella omg säger jag bara så j*vla fina ni är, har följt er sen du köpte henne! Ni kommer gå långt, SM lätt!
  Du och Bellman… wow POWER säger jag bara.. ni sätter ribban högt!
  SM 2012? Hell yeah! xd det kan fasen nästan lova haha 🙂
  Jag brukar rida ”bellman hästar” aa du vet väääldigt pigga och lite dampiga xd men du rider honom sjukt bra! Du sitter inte och rycker och sliter, du ger efter på tyglen framför hindrerna. Vet att vissa klagar på din sits och på mycket med din ridning. Men hallå!? hur många kommer inte ibland i lite stolsits lixom? Tycker att det är lågt av dom att sitta och klanka ner på dig… usch hatar sådana personer 🙁 Men du är stark och håller dig till det posetiva 🙂

  Jag vet att många bah: Åh, Nellie hon är sååå bortskämd!
  Men jag kan inte säga att du är bortskämd. Du har stort ansvar över dina hästar, tar hand om dom väl, du har ett eget företag kan man säga alltså din blogg och du sköter dig, du hänger inte ut någon på bloggen. Du skryter inte om din blogg att den är sååå häääär stor. (vilket det är lätt att man gör…) Du bloggar om det mesta, vilket är bra tycker jag, man kan inte förvänta sig vad du har skrivit next på din blogg! Det blir sjukt roligt att läsa då! 🙂

  Du och ”A” true love <3 Önskar också att jag kommer få ett sånt förhållande någon gång!
  Läser din blogg varje dag, hela tiden. Så fort jag har bloggat, checkar jag din blogg!

  Nä, jag gör inte detta för att fjäska för dig, jag gör det för att jag ser upp till dig och att du är en sjukt fin person som står för det du tycker och tänker!

  /Hannah
  http://hannahofswedenn.blogg.se

  Hoppas du orkade läsa allt 🙂

 4. Såg just att det blev några fel på min tidigare kommentar.
  Det ska stå:
  Hej nellie
  Är nellieberntsson på bilddagboken du? Annars är den en person som låtsas vara du.
  Kram

 5. hej! satt nyss och kolla resultat på ridsportförbundets hemsida på dig , fina resultat ! 🙂 jo , det jag undrar är vilka hästar Gevalia , Siverholms Thonna och RMS Mirja var ? 🙂 vore kul om du kunde göra ett inlägg om alla dina tidigare ponnys och vilka hästar du tävlat osv… 🙂 TACK och Gryyyym blogg !! 🙂 kram ! <3

 6. Bellis och du passar super ihop!:)
  Hoppas verkligen du kan rida honom tills du fyller 13!!
  Men jag måste bara fråga… GÅR det över huvud taget att rida dressyr på den där lilla racerbilen?! :O haha

 7. Definitely believe that which you stated. Your favorite justification appeared to be on the net the easiest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people consider worries that they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

 8. I intended to send you this little bit of word in order to thank you again considering the pretty tips you have discussed at this time. This is certainly pretty open-handed of people like you to make freely what exactly a lot of folks would’ve sold as an ebook to earn some bucks for their own end, most importantly seeing that you might well have done it if you ever considered necessary. These advice in addition worked to be the easy way to understand that the rest have a similar dreams really like mine to understand significantly more with respect to this condition. I believe there are many more pleasurable instances up front for individuals who see your website.

 9. Just desire to say your article is as surprising. The clearness in your post is simply excellent and i could assume you’re an expert on this subject. Well with your permission let me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the gratifying work.

 10. After study a few of the blog posts on your website now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.

 11. Pingback: Symoni Jahir

 12. Hey there good website! Gentleman. Fantastic. Remarkable. I’ll save your web site in addition to grab the nourishes on top of that? We are pleased to uncover a number of valuable information the following within the release, we want come up with extra methods that respect, thanks for spreading.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *