Vi snackar Nationell LA

Tvivla aldrig på denna ponnyns kapacitet. Kolla sprången över Nationell LA. Hon svävar. Vi kommer komma tillbaka, jag LOVAR er. Detta är en fighter, kolla bara vart hon tog sig på 1 år?

Det visar att viljan FINNS & att hon vet att hon kan.

Just nu njuter hon av att vara moviestar från Ponnyakuten 😉

Oh jisses. Kolla benen på denna bruden. Åh hon är MIN MIN MIN MIN MIN.

Tänk när jag & ”A” med min familj åkte & kolla på henne, haha…då visste vi inget. NU VET VI!

12 thoughts on “Vi snackar Nationell LA

 1. Gud vilket snygg ponny du har nellie! Min pony har också haft kotledsinflamation, med många gånger av att hon har haft fel sadel, men en person sa att den va lättebra på henne vilket den absolut inte var! Så hare hon blivit opererad (hon har haft inflamation fram och tillbaka i cirka 3 år och lite till typ..) Men när vi har satt igång henne har vi lagt på fel sadel så då sket det sig igen.. Är hon inte bra nu så blir hon avlivad för det finns inget vi kan göra. Hon har ont och stegrar sig på böjprov och haltar på volten men när hon sptringer i hagen och på raktspår så är hon helt felfri. Vetrinären som opererade henne sa att hon hade jättefina kotleder och kunde inte förstå varför hon har haft kotledsinflamation så mkt.. Sånu hoppas jag på ett bra resultat ifrån vetrinären när hon ska dit denna eller nästa vecka. Annars lämnar jag tillbaka min ängel till himlen <3 Någon som känns som att sätta flera tusen kvivar i hjärtat och vrida om dom. MEN vi har gjort ALLT vi har kunnat. Köpt en ny och DYR sadel, massa vvetrinär besök, massa igångsättningar som såg bra ut ifrån börjab, men slutatade dåliugt. vila i sjukhagen i 8 veckor en operation och en massakärlek till henne. Blir hon inte bra så finns det inget annat vi kan göra för hon har ju ont. Så vi gör henne en tjänst i så fall. Men om vi behöver, så kommer inte vara lätt att lämna sin alldra bästa vän <3

 2. Hon är så sjukt fin tack vare dig Nellie! 🙂 Om hon inte blir en riktigt SM ponny så vet jag inte vad 😉

 3. Hej! Jag heter Emmie och har följt din blogg i ett bra tag nu, men har aldrig kommenterat. Men jag har också en häst som jag har gjort till en riktig sjärna, när jag köpte henne var hon som en stor fet isbjörn. Jag provred henne och det gick värkligen shiit!…..Men det var endå någonting som jag fastnade för hos denna ponny. Hon var 20 år när jag köpte henne och hon hade aldrig tävlat i hela sitt liv! Jag kämpade varje ridpass för att det skulle gå bra, men det tog ett tag innan jag värkligen hittade den rätta nycken att sätta i låset om man säger så….men jag visste att det skulle gå, jag visste att jag skulle klara det, jag visste att denna fula ankunge skulle bli till en vacker svan. Från att ta sig från ingenstans till att börja tävla upp till LB nivå är ett stort steg för både mig och min helt underbara ponny Mickie.

  Du har något som får mig att få mer själv förtroende och följa sin dröm, och det är jusst precis vad jag tänker göra.
  Varje ponny kan bli något stort, men inte om man inte försöker, kämpar och brinner för det man gör!

  Men jag ville bara säga att sluta ALDRIG kämpa, för det är det som får en att komma LÅNGT!

  (jag vet inte om du kommer att läsa denna kommentaren, men det vore kul o du gjorde det!;))

  Ha det bra!xD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *