Kolla Stella i denna reklamfilmen :)

Ni ser mig i Indiankläderna bakom Anna, sen ser ni henne med Anna….haha Stella då 😉

 

blogstats trackingpixel

15 reaktion på “Kolla Stella i denna reklamfilmen :)

  1. nu är jag här igen, känns som det var längesen jag lämnade ett avtryck. kollat på ponnyakuten så klart. du är fruktansvärt underbar och det vet du! jag kände bara för att visa att jag lever, hoppas du kikar in på min blogg och lämnar ett avtryck. puss hjärtat <3

  2. Hon säger ju där att i program 2 tar ni itu med problemen DIREKT och tränar både hoppning och frihetsträning.
    Men, det gjorde ni ju inte alls? 😛
    Ni kom ju bara till tobbes gård och sa hej till alla 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>