62 thoughts on “Blogging off

 1. Hej , jag tänkte bara säga att jag tycker att du är så j*vla awesome ! ditt liv verkar vara så jäkla bra… mitt liv är bara sämst.. du är as snygg , du har häst , du har kille ( antar jag efter videon ) och du verkar grymt snäll.. Hoppas du får ett bra liv <3
  / matilda

 2. Vi finns alltid! Det kanske verkar galet att öppna sig inför tusentals bloggläsare men det kan du, om du känner för det. Du har vårar stöd, alltid! Livet går under när Nellie säger att hon inte bloggar mer under kvällen <33
  Kolla mina idolbilder förresten, så ser du hur fin du är!

 3. Åhnej…Hoppas verkligen inget allvarligt hänt!

  Jag älskar dig utav hela mitt hjärta..Och om du vill, kan jag ringa och snacka med dig..<3 För då "finns" jag på riktigt..Nej inte i verkligheten, men du förstår. Det är med ÄKTA att ringa och snacka istället för att skriva "finns" på fb eller bloggen.. Du förstår nog! BE STRONG <3

  Love u…Ringer om det är nåt.. Jag pratar med dej om du vill..<3

  Massa kramar från Joline och min ponny <3 Hon hälsar att du e stark 🙂 <3

 4. Men vad har hänt??:-o alla stöttar dig här på bloggen vi finns där för dig vad som än händer!!<3 <3 eller hur??
  Snälla berätta vad som har hänt! Vi finns!!<3<3<3<3

 5. Hänt gumman,
  Vi har aldrig pratat riktigt men jag finns! Älskar dig älskade Nellie, hoppas inget allvarligt har hänt? <3
  Puss på dig snygging!

 6. Hänt?
  Adam?
  Stella?
  Bellman?
  Hööks?
  Bloggen?
  Linn?
  Facebook?
  Familjen?
  Vet att du kanske inte svarar men när du mår dåligt ellr inte blogga så blir man orolig!!<3
  Finns!<3

 7. Nellie, du är så sjukt grym på att rida. Har hästar, rider nästan varje dag, tävlar på hög nivå o allt. Själv sitter jag här, ett mongo som bara rider en gång i veckan, fast har gjort det i 10 år. Men jag ska bara säga en sak… Följer dig varje dag, din blogg är AWESOME! Duä min IDOL inom ridsport… Efter min sköthäst dog i kolik, så sökte jag på massa bloggar och hittade din. Läste den varje dag efter han hade dött, du gjorde så att jag blev glad, och fick stöd. Du ska vara glad att du har så många läsare, egna hästar. Jag längtar till varje söndag när jag ser dig på tv. Du är grym, awesome och bääääääst!!!!!! <33

 8. finaste Nellsan♥

  du vet att vi ALLA här på bloggen stöttar och finns för dej hela tiden!
  snälla tveka ALDRIG att ringa eller skriva ! duvet att jag alltid står här för dej om du vill snacka!
  Du är så otroligt grym och bara en helt fantastisk donna!
  lova att se till att du mår bra! låt ingen eller något trycka ner dej!
  DU är Nellie, Den starka tjejen! du klarar så oerhört mycket och är bara otroligt fin och grymt underbart snäll!

  Du är verkligen inte en i mängden hjärtat!
  som sagt så är jag alltid här om du vill snacka! annars vill jag bara säga att du fixxar detta och att du betyder så galet mycket!
  massa kramar till våran underbara brud!

 9. Kan du visa hur ditt stall ser ut? (vet att du gjort en video på det förut men i det stallet fanns bara 2 boxar så jag tänkte att du kanske flyttat nu när ni har 3 hästar? 🙂 )

 10. Hej Nellie hur är det igentligen ? Hoppas att allting är bra med dig och annars att det löser sig 🙂 tänkte höra om jag inte skulle kunna få gästblogga hos dig? Eller om du kN lnka min blogg ? ( nystartad ) Skulle vara sjukt stort för mig och bettyda massor för mig 😉 kram Lovisa!

 11. Jag tittade på Ponnyakuten igår kväll, eftersom jag missade det i söndags. Och jag fick nästan en chock när jag såg dig. Vad liten du var då! Du har mognat OTROLIGT under hösten, både i storlek, och som person, (hehe.)

  Du är en av mina största förebilder, den största inom ridningen, faktiskt.

  Du är grym Nellie! 🙂

 12. Hejj Nellie jag läser din blogg varje dag typ 30 gånger ! Hhahhaha
  Men iallafall jag älskar din blogg 😉
  Vad har hänt vad ska jag läsa för blogg nu då ?
  Love ya<33

 13. Hänt gmn?:Oförstår om det ksk känns konstisgt när vi som inte känner dig ”IRL” kommenterar att vi finns. Men bryr oss verkligen!<3 Hoppas att det inte är något allvarligt! Kräver inte att du berättar vad som hänt bara att du ska veta att vi finns för dig!<333

  kram<3 hoppas det blir bättre

 14. Vi bloggläsare stöttar dig genom allt Nellie, vad det än är! Vi alla skulle vilja prata med dig ”irl” och säga ”de rätta orden” och trösta! Men det går inte såklart, men vi alla försöker trösta dig genom bloggen för vi bryr sig verkligen om dig <3

  "Att gråta betyder inte att man inte är stark, utan att man har varit stark förlänge".

 15. Hoppas allt blir bättre!
  JAg vet dock inte vad som hänt men jag vet att du är stark att klara dig!<3

  "bra för att man är stark betyder det inte att man aldrig faller utan det betyder att när man faller så reser man sig upp igen"!<3

  Hoppas allt löser sig!<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *