9 thoughts on “@ my room just nu

 1. Hej Nellie 🙂
  Tänkte bara fråga om inte du kan visa hur ditt hus ser ut både innifrån och utifrån, och ditt rum, skulle gärna vilja se de 🙂 <3

 2. Hej nellie har skrivit en grej om dig på min blogg hå gärna in och kika… Men du behöver nt känna ngn press at göra det för det är nt så viktigt men om du vill så kolla gärna:)

 3. haha men VA? vad stolt jag blir nellsan! fortsätt på det där spåret gällande musik!
  lyssna på ”stranger things have happened” av foo fighters också, den är väldigt fin, kanske gillar du den med 😉 ett litet musiktips bara.
  kram!

 4. Hej nellie! Jag tycker du är sjukt cool! Du vågar stå för vem du är, du tar aldrig åt dig skit! Du rider as grymt, asså jag ligger typ som nybörjare om jag gämför med dej! Asså inte för att fjeska eller så, du är en av mina förebilder.. :} asså jag är 11 år och det och du beteér dig som en 98-97,du är jätte söt och värkar vara en sån som är kaxig (när de andra kaxar) men endå gullig o snäll !

  Även fast vi nt känner varandra så står jag alltid vid din sida<3

  //Ebba

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *