20 thoughts on “Myser med familjen

 1. omg.. muffinsen såg ju inte helt fel ut… gee mig 😉

  sv: HAHAH sorry.. ska fråga innan jag lägger ut bilder på dej Nellie 😉
  tyckte dock du var så snögg o fräsh där! kunde inte låta bli.. 😉
  kramar <3

 2. Åh vad gott det ser ut! :’)) Ha det mysigt då, finaste Nellie och tack helt sjukt mycket för kommentaren <3

  Men du, har du fått bilden jag skickade? 🙂

  Kram,
  Matilda

 3. sv; jag hoppas det också, men det är inte lätt och hitta någon man toro att man kommer trivas med när man har haft en diamant/bästa vän/ängel ja en som betyder allt som jag hade förra hösten då är det inte så konstigt att jag har haft 2 på prov och e som vi köpte men de funkade inte alls hon reste sig och när vi kolalde upp det hade hon spatt i rygg och bakbenen och nu har hon avlivit.

 4. Svar: Bor nere i Vaggeryd, Jönköping 😉 Det gäller nog att ha bra med täcken med sig 😛 Stalltäcke med hals skulle inte vara dumt ! Får väl hålla tummarna för dig, i den här kylan är nog inte ute box särkildt kul 😉

 5. SV: Hmm :/ Vad konstigt jag har också wordpress med myshowroom.se, men det konstiga är att ibland funkar det inte ens att komma fram till själva myshowroom…
  Jag vet, statistiken är knepig att se, man kan se på ett ungefär hur många unika läsare man har längst ner till vänster när man loggat in där det står ”Statistik”, men den är inte exakt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *