Saker som gör att man växer i andras ögon

1. Våga stå emot fel saker. Våga saäga ifrån när nån blir illa behandlad. Hör du skitsnack, så säger jag ofta ifrån. seriöst jag GÖR det. Stå inte bara & lyssna & tyck en massa. Säg :

– Asså, varför snacka om en person du inte känner, säg det till han/hon istället.

Jag lovar dig att den kicken du FÅR är guld. Stå inte upp för nolifers skitsnack, som hittar sina ”bästa” vänner på FB & har bara randoms skitsnackare i verkligheten. DET vinner du RIKTIGA vänner på. Jag har gjort det.

Tro inte att dina nät/FB vänner finns för dig i verkligheten. Det är dom som är svagast när det gäller. Riktiga vänner – är dom som vill vara med dig & umgås med dig. Stå upp för dina RIKTIGA vänner – hör jag skitsnack – säger jag…IFRÅN. Pronto.

2.  Nå dina mål.

Att låta andra sitta & sura över dina framgångar – jag bjuder. Jag KÄMPAR 24/7 med att nå mina mål. Jag har inte cyklat runt på en cykel i området 6 timmar om dan för att komma dit jag är idag. Jag har KÄMPAT.MISSLYCKATS.GRÅTIT.SKRATTAT & FIGHTATS.

Sätt upp ett mål. Idag ska jag hoppa 50 cm & GÖR det. Missa inte PA 3 avsnitet (det handlar om det). Idag skall jag säga till nån: Jag älskar dig. Gör det & då har du gjort en person glad & lyckats med ditt mål. Idag skall jag göra 2 läxor. Skit i datan i 1 timme & GÖR läxan & u har NÅTT ditt mål.

NÅ MÅL är grymt kickande framåt. JAG NÅR MINA MÅL VARJE DAG…..

3. Va dig själv.

Folk snackar endå. Va den du är seriöst. Hade mina föräldrar förökt ändra på mej hade jag dött. Jag är den jag e. Försökt ändra på mej för att nån kille skall bli mer kär…..give it up lixom. Funkar NOT. Va stolt över att du är knasig, eller duktig på nåt. Sträck på dig. Det gör jag!

 

4. Va rädd om dig. Jaga inte nån som inte vill ha dig. Va inte med vänner som inte uppskattar dig. Rid inte en häst du inte klarar av.

Va istället med vänner som älskar dig & rid hästen du fixxar grymt = då blir du bäst 🙂 Om killen inte vill ha dig, hans förlust…right 😉

 

 

 

Kan jag, då kan NI!!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *