25 thoughts on “LOL

  1. helt sjukt.. asså du är nog den sötaste person jag NÅGONSIN sett i hela mitt liv! <3och din röst… gah!vill fan se ut/ vara dig :(ps ; har du sett mitt PM på Facebook?

  2. nu e vinnaren av veckans kändis uttagen 🙂 kollao det blev du 🙂 jätte kul att du vamed va gärna med i den nya omgongen!! den e lite lättare tror jag 🙂 <3 kram nellie du e bäst<3

  3. hej, måste bara säga att jag tycker verkligen synd om dig som får skit kommentarer.t.ex att du sitter och sliter stella i tyglarna, vad äre för skit?visst att man kan sitta och hålla i hästen men tycker dom att man bara ska släppa på tyglarna och låta hästen springa så att den kanske kraschar in i hindret eller till och med går omkull?nej, jag tror inte det va.jag själv har fått sånna kommentarer och det tar verkligen på en, eftersom att man egentligen vet att man rider sin häst rätt, tränarna säger att man ska göra si och så sen kommer någon som aldrig har ridit hästen och klagar på en bakom en jävla skärm?herregud, kan igen få vett i skallen eller?jag vill verkligen inte att du ska lägga ner din blogg för att folk klagar, stå på dig och bara kör din egna stil.det är alltid skitsnack i hästvärlden vilket suger och dom flesta snackar skit om alla. men man måste stå upp för sig själv och bara leva sin dröm.få allt att blir som man alltid önskat och bara köra på.jag tycker att du är skit duktig för att vara 11 år + att du är sjukt mogen!ville bara säga det efersom att jag har suttit och läst din blogg sen sett massa elaka kommentarer.hejs:)

  4. Hej asså jag tycker du e gud söt. Du är den finaste jag sett, Du har en sjukt fin blogg,Du är sjukt fin, Du och din pojkvän är så fina tillsamans, Men det är du som tillhör mitt hjärta <3<3<3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.