Godmorgon

Idag blir det kompis dag, Nellie.
Vi inte träffats på hela sommaren…så nu vare dags ya.
Trök väder är det anyway so….men, men
Tack för alla FINA kommentarer på Stella filmen.
Dock skrev nån om att jag bara red i högergalopp…svaret på den frågan är att batteriet tog slut på kameran, därför blev vänster lidande.
Man behöver inte alltid tro det värsta, att stella går dåligt i vänster…orsaken kan vara nåt annat.
ALLT är inte som det ser ut på film…..

Hade velat visa er min syrras UNDERBARA överfina ritt, som hon är otroligt stolt över & jag med.
Hennes 1:a ”tävling” & hon fixxade allt i galopp med. 9 hinder på 50 cm.
Men skiter i att lägga ut den här, tyvärr 🙁
Vill inte att hon skall slängas ut till skavllerbloggar & att NI skall få sitta & döma ner henne över hennes händer, hälar eller val av bett…..no way.
Synd, för jag sitter & kollar på filmen gång på gång & HON är så stolt över den.

Men så är det…..är man nellie berntssons syrra skall man rida grand prix dressyr gärna när man e 2 år, eller gärna helst innan man e född xd så har man det gjort lixom.


Älskar dig smilla, glöm aldrig det….<3

Hej jag är patetisk, men först skall jag presentera vem jag e.
Jag är en nobody som aldrig lyckats med nånting.
Är relativt dålig på allt jag gör, tycker om hästar men har ingen egen.
För att få mej själv att må bättre driver jag en skvallerblogg & kommenterar på skavllerbloggar.
Det roligaste jag vet är att fila på min skänkelvikningar på grannens äng på min lånade fjording som jag tävlat 1,25 gånger på klubbnivå med 3,2 startande.
Men jag är jätteduktig, jag kan ta högergalopp i vänstervarv & jag kan backa framåt.
Har inte så många vänner, för ingen vill vara med mig, konstigt tycker jag, då jag e as tyken & allmänt dum?
Men det gör inget för jag har en hamster som jag hoppar agility med ihop med min bästa kompis som heter Molgan som egentligen inte finns.
Molgan säger inget alls, det är därför vi kommer så bra överrens!
Jag tränar oxå min fjording för Molgan, hoppar bomhöjd & 2 meter i en & samma bana!
Det går jättebra – iallafall på bom!
Jag driver en skvallerblogg för jag önska jag var lika bra som alla andra.
På fredagkvällarna när alla andra hyr film sitter jag & Molgan & kollar igenom bloggares rid filmer.
Sen spolar vi dom fram & tillbaka 646747438 gånger & putsar våra glasögon & petar oss i näsan & letar efter fel.
Jättekul!
Sen tar jag av mig mina fula jogging brallor & lägger mig & läser MIN HÄST till jag somnar.
Jag hoppas aldrig bara nån kommer på vem jag e…..fast Molgan vet jue vem jag e :0
Tänkte inte på det…..!!!
Å nu har Molgan skvallrat……
– Mammmaaaaa när kommer nya numret av Min Häst????

/ nellie

43 thoughts on “Godmorgon

 1. Hej, hur gammal är Smilla? Det är synd att vi inte får se hennes ritt, det såg säkert super bra ut! Men jag fattar varför, det kan inte vara roligt om man är jätte nöjd med en ritt och sedan bli uthängd i skvallerbloggar om allt man gör fel!

 2. Måste bara säga att du är sjukt jävla cool! riktigt underbart att se att någon vågar säga emot och inte bara leka alla till lags.. just go for it

 3. Gulliga Nellie! Det är så jävla fint av dig att tänka så på din syster. Jag själv skulle också må väldigt dåligt om någon av mina syskon blev utslängd sådär till en skvallerblogg.Jag måste säga att det hade varit riktigt kul att få se din söta lillasyster på Thonna men förstår dig. Det finns så mycket konstigt folk som gör allt de kan för att göra en ledsen. Helt sjukt!Har inte så mycket mer att säga förutom att, fortsätt stå på dig! Allt skvallerbloggar vill är att få en falla. So don't! Då har de vunnit! Också vill jag och många andra såklart ha dig kvar här och kunna läsa om dig.Ha det bra Nellie, hälsa till din syster, trots att jag inte känner någon av er.Kramar, Alma.

 4. du lovade 🙁 men jag förstår dig! skvallerbloggarna är hemska, fast det är ju det dom är till för – skvaller – , ponnysanning – hiss, MEN JÄVLA FEGT ATT SITTA O SKRIVA ANONYMT! gangsterponnyn – DISS, öh, behöver jag säga mer? Nellie, du är en underbar tjej och det vet du! Jag hade kunnat sitta o skriva om hur bra du är i åratal, men har precis skrivit berättelse till bdb och har ont i fingrarna, HAHAH XD nej, men du vet att är bäst tjejen, är två år äldre än dig, men jag ser upp till dig, till din starkhet! jag vet att det säkert finns en nellie som tar åt sig och kan må dåligt, men DU STÅR PÅ DIG, och det är det som är så grymt med dig!! du ger liksom inte upp i första hand, nellie, älskar dig!! du är BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST, hoppas att du förstod det nu 😛 xD <3

 5. Jag tycker du gör rätt val att inte lägga ut filmen på Smilla, gangsterponnyn kommer säkert att hoppa på henne också då. Jag skrev en låång kommentar på inlägget hos gangsterponnyn som dom skrev om dig. Tycker att dom har gjort fel och det är inte tillåtet att hålla på sådär. Hoppas att dom växer upp och inser det. Du är stark tjejen. Kram!

 6. Det kan inte vara lätt när det finns en massa skvallerbloggar. Förra veckan var det någon som länkade till gangsterponnyn (eller något sånt?)på fb, jag visste inte vad det var…så jag tittade in…aldrig mer säger jag bara! Stackars dig och din syrra! <3

 7. Fina ni är du o smilla :)Kul för henne att det gick bra!Och allt!Lite synd att skvallerbloggargör så du inte kan lägga ut filmer!Förstår dej om du inte vill lägga ut filmen pgr. av det!För det är ju inte så kul att ens syrra blir uthängdpå skvallerbloggar!Hoppas ni har det bra!:)Kramissarmathilda <3 🙂

 8. Du är så mogen som tänker så nellie! Du är nog världens bästa syster! De där jävla skvallerbloggarna ska inte få komentera och kritisera din syrra!

 9. jättebra text förstår dig att du inte lägger ut filmen på thonna o smilla hade velat se den för jag vet att hon e as grym det ser man hon har ärvt utav dig!! synd bara att det finns massor utav idioter som ska sitta o kolla på alla fel!!! igentligen så borde dem tänka såhär hur gammal e hon tillochmed malin baryard o rolf göran betktsson gör fel ingen e perfect men det fattar inte dem för dem e dumma i huvudet kan dem inte säga att någonting e bra ne för dem e avundsjuka o e bittra dem måste hitta något fel även omdet inte finns något blir sååå trött på det aaahh hatar dem men jag äskar min fina nellie pössokram o ha en fin dag <3

 10. Åh va roligt för hennes skull! 🙂 Va skönt att ni slipper sälja henne och det måste vara roligt att se Smillas och Thonnas utveckling! 🙂

 11. De skulle vara superkul att se videon! MEn fattar de är inte kul att vara jättenöjd över ritten och sen bli nedtryckt av andra….Grattis till smilla för att de gick så bra =)

 12. Hej, älskar din stil. Älskar dig! Smilla rider säkert sjukt bra eftersom hon har dig som storasyster, Gangsterponnyn har tagit bort sin blog… Hälsa smilla ett grattis! och kom ihåg att du är fucking bäst! (;

 13. Tycker du gör rätt i att lägga ut filmen även om det hade varit kul att se den men de var väldigt söta ihop hon och Thonna! 😀

 14. skit att man inte ska kunna lägga ut filmer på sin blogg utan att man ska hängas ut på massa skvaller bloggar! nellie försök att strunta i dom och gör allt som du hade planerat från början låt dom inte få som de vill:<

 15. synd att vi inte får se filmen.. Det hade säkert sett jättfint ut! Men varför red hon på vanligt bett? Det gör ju inte du ? 😉

 16. Hehe tryckte på fel knapp! 😉 Men skriver om. Hade gärna sett filmen, men förståndigt av dig att skydda din syster! ♥Gillar att du tar det med en gnutta humor när du skriver! 🙂 <3

 17. Stort grattis till Smilla & Thonna! :)Tragiskt egentligen att man inte ska kunna lägga ut en film på ett litet barn och hennes ponny utan att bli hånad, bedömd, och trackad av idioter som inte har mer vett i skallen :S Men jag tror att du gör helt rätt i att INTE lägga ut filmen, det kan knäcka vilken människa som helst att bli behandlad på det sättet som många unga bloggare faktiskt blir :/ Huvudsaken är ju att HON är nöjd och glad över sina ritter! 🙂

 18. Grattis till henne! :)Skulle gärna vilja se, men kul att hamna på en skvallerblogg när man är så liten och inte ens bloggarsjälv..? Haha..

 19. förstår om du inte vill lägga ut videon. men samtidigt får man ju tänka du ska kúnna lägga ut vad du vill utan att någon ska klaga. jag tycker det va jätte bra gjort av din syrra att klara 50 cm cl 🙂

 20. gud så söta dom är tillsammans! snällt tänkt att tänka på din syster! skulle gjort precis lika dant. huvudsaken är ju att hon är nöjd, då kvittar ju resten 🙂

 21. Bra Nellie, håller med. Om din syster är riktigt nöjd nu ska hon absolut inte tryckas ner så hon känner sig dåligt. Så där ska en syster bete sig, man tar hand om sina syskon. Texten nedanför: Elakt nellie, helt sant och jag gillar det! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *