79 thoughts on “Jag….

 1. Vet att jag har skrivit någon lite elak kommentar en gång, ångrar verkligen det, hoppas att du inte tog åt dig. Det ser superfint ut,ni kanske borde tävla dressyr också? Dressyr, hoppning, terräng ? ;)Ser jättefint ut, fortsätt så ! 🙂

 2. det ser skitfint ut ! ni passar så bra ihop !!skulle vara kul att se någon liten film på när smilla rider thonna 🙂 ps. grym blogg !

 3. Jag har hört att du rider dåligt men det ser riktigt bra ut ju! Du är ju trots allt bara 11 ellerhur? Det enda du behöver tänka på är att hon inte går för mycket bakom handen annars toppen! 😀 Jobba på bruden!

 4. gud vad fin Stella har blivit! det är en jätte stor skillnad sen bara några månader tillbaka! Ni är ett jätte bra team och jag tror att ni kommer att nå toppen en vacker dag! :)<3

 5. Måste säga att du är jätteduktig för att vara så ung som du är. När jag var i din ålder red jag inte så bra. Starta en dressyrtävling på låg klass vet ja, bara för att se hur det går :)Sen vill jag säga att jag hissar att du använder väst även vid dressyrridning 🙂 tummen upp (y

 6. 11 år.. du har hela livet framför dig. du är redan sjuukt duktig, den bästa 11 åringen jag sett iprincip! det är bara att köra och ryka för du kommer bli legend! mina barnbarn kommer veta vem du är :p snälla, skit i vad alla störda säger, det är bara avundsjuka, ingen kan vara perfekt, men du gör det så bra! kämpa för det du vill, tänk framåt utan att kolla bakåt, blunda för de elaka kommentarerna för vi som kommenterar positivt är många fler! jag är många år äldre än dig och har ridit hela mitt liv typ, tävlar och så. jag ser upp till dig! fatta vad bra du är redan och du har hela livet kvar!! man blir glad av att läsa din blogg och peppar! DU ÄR STOR !

 7. seriöst så duktig du är Nellie! du har utbildat Stella såå bra! ingen kunde gjort det bättre 🙂 du och Stella kommer nå så långt ni vill nå… till toppen! där kommer ni vara inom en snar framtid och motståndarna kommer får rida mycket för att slå er. all lycka till och för all del, bry dig inte om skitkommentarer, det är bara avundsjuka, hoppa över dom, du är så mycket bättre, det vet alla! massa kramar till dig och Stella från mig!

 8. Duktigt Nellie! När jag var i din ålder red jag runt en LC på 52% du skulle lätt klara över 60% med henne. Tycker verkligen du ska ta lite dressyr också 😉 <3

 9. Synd att du nästan bara rider i högergalopp. Tycker det ser fint ut men skulle önska lite mer bjudning och stöd i handen. När hon kör ner huvudet, försök bara att tänka framåt. Och tänk på dina händer 😉 Men somsagt, fullt godkänt och stundvis riktigt fint men synd att man nästan bara ser högergalopp. Kanske där hon gick bäst? 😉

 10. Goa fina Smilla, duktig du är. Nellie mitt hjärta är ju så duktig redan, jag är så stolt över dig mitt vackra barnbarn. Men nu hyllar vi Smilla !!!

 11. Såja, nu ska du bara anmäla dig till den där Lätt A:n, inte sant? ;DD Sjukt fint jobbat Nellie. Ni passar så himla bra ihop, du och Stella 😀

 12. guud va fint ni har verkligen hittat varadra sjukt bra passar ni 🙂 o asså det e såå himla roligt att du vill vara med i min gissa kändisen 😀 tack det betyder!! 🙂 pösspöss<3

 13. Gud vad fin Stella är nu. Hon har utvecklats mer än vad man tror och man kanske inte kan tro att en tjej, född 00 har gjort henne till det hon är idag. Det ska verkligen bli kul att följa er utveckling vidare till en annan högre nivå.

 14. NI är så sjukt fina ihop Nellie.. <33Jättebra film, Duktiga ni är :)Klart att ni kommer o gå LÅÅÅÅNGT 😀

 15. Hej Nellie, du är sjukt duktig 😉 älskar ditt hår också ^^, kolal gärna min blogg och kommentera 😀 du är as grym som sagt. Jag lär mig så mycket av din blogg ! Kan du lägga upp hur du brukar träna dina hästar ? Puss <3

 16. Hej, Vad trevligt det ser ut 😉 måste bara säga att jag har ett precis likadant träns till min ponny 😀 aja, du är sjukt duktig och ni passar sjukt bra<3

 17. Du borde absolut pröva att starta en dressyrtävling tycker jag, skulle nog gå sjukt bra! Varför inte pröva fälttävlan? 😮 tror att det skulle passa dig och stella perfekt 🙂

 18. cred till dig nellie som rider dressyr fast du är hoppryttare! Det är tyvärr så att man lätt glömmer bort dressyrarbetet, när det är grunden i hoppningen. "Det är inte över hindrena man vinner, utan mellan.. Och där rider man dressyr". Stämmer så klokrent!Nice work Nellie! xoxo

 19. Ser bra ut stundtals, men tänk på att försöka få upp näsan på henne så att hon inte dyker för mycket eller går bakom hand, man skulle även önska ett lugnare tempo i galoppen, men det är sånt som kommer med styrkan och med mycket träning 🙂 tänk även på att inte sitta med armbågarna rakt ut från sidorna, försök låta dom vila mot kroppen så får du en bättre hållning! Annars tycker jag att du är riktigt duktig för att vara så ung! 🙂

 20. det ser jättebra ut, det ni har inte kommit till målet ännu. tänk på att hon inte ska gå över lodplanet, hon ska gå rakt lika så som att du ska sitta rätt. tänk på dina händer, stilla med tummen uppåt. ha armbågarna rätt så du får en bättre hållning 🙂

 21. Asså du rider B ponnysar?? Jag rider D ponnysar och tävlar! Ska precis få min första ponny (D ponny)!! Men jag är för stor för B ponnysar så…

 22. Asså gud du är sjuukt duktig!! fin blogg du har 😀
  Gud vad duktig du är vill också rida som dig! Du + Stella = perfekt!:)

 23. Du rider jättebra i dressyren! Tycker du borde starta någon liten dressyr tävling med Stella! Är det en sak jag tycker att du ska tänka på är det kanske in med armbågarna lite. Men det var ju ganska länge sen du la upp videon så du rider kanske inte exakt likadant nu ;)Älskar verkligen att du rider dressyr med säkerhetsväst och inte gör som andra som inte ens rider med hjälm för att dom tror att dressyr är ”ofarligt”. Beundrar dig stor Nellie! 🙂

  Kram Emma <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *