14 reaktion på “Going to the beach…

  1. Heey heey Sööötaste Nellie <33 Emmis å Bellis här <33 vi älskar din blogg <3 men det e ganska kul för vi befinner oss med på Tjörn och vi såg dig när du badade å fiskade kräftor vid bryggan <33 kramar de där tjejerna som satt på klippan <33 Emma å Bella <33 puss

  2. Hej!Smilla din syrra e ju så sjukt rolig! Kan inte hon skaffa en blogg där hon gör videosar och bilder och sånt? Hon gör ju videos när hon härmar dig. Asså hon e ju lite överdriven i sättet men det skulle vara roligt! Eller bara en blogg överhuvudtaget! :D<3Älskar dig blogg<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>