nellie

hej nelliiiiie!

tycker jättemycket om dej och din blogg! läser den heeeela tiden<3
trots att du bara är 11 år så är dina inlägg fantastiska, jag skulle aldrig kunna skriva så som du, även fast jag vill.
jag ser verkligen upp till dej nellie, därför har jag gjort denna bilden till dej<3

i love you!

/anniee   www.annieeolssson.blogg.se

19 thoughts on “nellie

  1. Hej Nellie! Det här en konstig knas fråga, men hur skickar man bilderna till diiig ? Och en sak till, jag tycker du är en sjukt underbar person även om jag inte träffat dig, du och dina ponnys passar sjukt bra ihop, jag har följt din blogg hela vägen, tröttnar aldrig på den!!! //Natalie

  2. Hej, vill bara säga att jag har startat en tävling på bloggen, där man kan vinna fina smycken! så kika in till tävlingen vettja! 😉

  3. kan du inte blanda inlägg där du skriver och insändare från läsare…för nu är det bara inlägg från läsare och det känns lite tråkitjag vill läsa vad diu gör ! annars värdens bästa blogg och tjej !! <3

  4. Hej Nellie! Detta är inget påhopp eller illa menat på något sätt, och jag förstår att du kanske inte har tid att uppdatera när du är ute och tävla osv… Men det blir tråkigt att bara se massa läsarbilder och texter från läsare. Ett tips är att ta många av de läsarbilder du får och sätta in alla i ETT inlägg. För det blir ganska tråkigt att vi inte får läsa vad du skrivit, det är ju DIN blogg och det är DIG vi vill höra från! ;)Hoppas du inte tar illa upp, men bara en liten kommentar. Annars jättebra blogg Nellie! Coolaste 11 åringen? JAPP JAPP!!! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *