Nattii all of you…

Goodnight, sleep tight…..

Imorgon kör vi en ny dag, ny bloggning & helt f*ckin nya möjligheter.

Somnar glad & nöjd efter en bra helg med en ny vänskap i hjärtat.
Jag har OTROLIGT mkt vänner överallt, inte bara nån i klassen som bor där ja bor.
Överallt – äldre & yngre (naa, nån kanske )
Ä stolt över mig själv att jag är totalt oblyg & tar till mig nya vänner snabbt.

Somnar nu….nattiii <33

/ Nellie Berntsson

5 thoughts on “Nattii all of you…

  1. Sv; Okej men det förstår jag ändå för jag fick inte det förut men jag är ju lite äldre än dig. Men för det mesta rider jag inte heller ensam. Okej vi har också som ni i veckorna med att rida ut 2-3 dagar och sen markarbete/dressyr 1-2 dagar och hoppning 1 dag i veckan och vila en dag. men sen kör jag ponnygalopp också så då blir schemat ändrat ibalnd. Dom flesta har det nog så tror jag 🙂

  2. seriöst!? haha bara för att man har en bloggdesign som man tkr e fin så behöver man inte vah nellie ! helt jävla sjukt att det finns sånna taskiga personer… Jah står fan för vad jaggör, jag har bara en bloggdesign e det nåt o va sur för ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *