Mina underbara älsklingar….

Detta gör jag varje morgon innan skolan.
Underbart att få höra deras gnäggningar & dom blir så glada när jag kommer ( elle inte gevalia då, hon e morrontrött;-)
Älskar att få träffa dom innan skolan, pussa på dom & bara känna att dom älskar mig.
Jag älskar alla mina ponnysar lika mkt.

Här får ni hänga på…….kom & titta….

/ Nellie Berntsson

blogstats trackingpixel

9 reaktion på “Mina underbara älsklingar….

  1. Åh vilket lyxliv du lever i får lixom träffa dina egna hästar medans ja nt får de:( men erat stall ä hemskt mysigt skulle gärna vela se de i verkligheten:) Vart har du köpt din jacka som du har på dej? Kram oline<3

  2. En fråga :)Har du dina ponnysar uppstallade eller har ni eget stall? Och om ni har eget stall, vilka är dom hästarna i hagen? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>