21 thoughts on “Dagens outfit dårå…..

 1. Heeeej jag och mina kompisar undrar var du köper den tröjan du har på dig ( den med öppen rygg) Snälla svara!! <3333333 :))))

 2. Hej!! 😀 Ja undrar var du köpt den svarta tighta tröjan (med öppen rygg) den var sjukt snygg! <3 svara plz 😀 <3<3

 3. sjuuuukt snyggt azzå!!! har tyvär nt så snygg kropsform som du såå jaa, de blir nt såå himla snyggt^^ men aa älskar din blogg! ooo lyckos deeej som har hästar!! skulle me vilja ha deeeh! men får nt, har nt plats, har nt råd! men de e en sak som jaa har:: en mamma som nt gillar djuuur;( men aaah sånt e livet!!

 4. Måste oxå bara säga att du e sjukt sööt och jag skulle fan oxå vilja ha sånt fint hår 😀 <3

  Det e sjukt modigt av dig att ha bloggen och inte låta dig trampas på av andra<333

  KRAM

  (om du svarade på mitt förra kommentar om var du köpt den sjukt snygga svarta tröjan, så kan du svara på den igen för det kan hända att jag tog bort mejlet utan att kolla på det :'(….)

 5. Hehe, kanske lite efter, eftersom att jag kommenterar inlägget först NU! Men men, satt o kollade igenom massa,”gamla” inlägg från dig o när jag såg att du hade ett par jeans från i dig denim så var jag bara tvungen att säga det. Att min lilla syrra e modell för i dig denim, o att hon som äger/grundade företaget rider, ( känner henne XD )
  Hehe, liiiiite onödig kommentar, men aja,

  Ha de bra!
  / becka

 6. Snälla kan du klä dig som en tolvåring! för annars missar du chansen att få vara tolv. Var det! Jag är 1 år yngre än dig och jag är inte ens i närheten av den stilen! bli inte ledsen jag ger dig ett tips. är det bara jag som tycker den här stilen är för 16årig? /en tjej som vill se en tolvåring!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *