Över pigg ponny!!!

VA I STALLET & RED GEVALIA PÅ ÄNGEN NERE VID HAVET.
HELT PLÖTSLIGT FLIPPA HON, TOG BETTET & STACK MED MIG!!!
HAHAHA…JA SKRATTA & INEZ MED.
SKRATTA SÅ JAG HÖLL PÅ ATT RAMLA AV!!!
SE SJÄLVA:

/ NELLIE

10 thoughts on “Över pigg ponny!!!

  1. hehe jag kallar de där lugn galopp, med var jag är van med xD haha men iaf så var jag medryttare på en nordsvensk (tränad till trav) som är en ung ponny jag skulle trava på han, han stack med mig då menar jag verkligen stack. typ trippel så mkt mer xD synd att man inte hade de på film :p kommentera gärna min blogg, jag tycker du gör de ett jäkligt bra jobb med alla hästar, diggar dig ja även fast jag är äldre 🙂

  2. Hahaha, knäpp ponny 😉 Tycker inte alls att du drog i munnen, man måste ju ta tag i hästen om den sticker! Duktig du var som satt kvar 😀

    Kram Emma <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *